Виши суд у Панчеву
Ćirilica / Latinica
Početak / Raspored prostorija
RASPORED PROSTORIJA

Predsednik Višeg suda u Pančevu, Milica Gavrančić, na osnovu čl.84 i 86 Sudskog poslovnika određuje raspored prostorija u zgradi Pravosudnih organa u Pančevu, ul. Vojvode Radomira Putnika broj 13-15, u kojoj zgradi su pored Višeg suda smešteni i drugi državni organi: Osnovni sud, Privredni sud, Osnovno javno tužilaštvo i Više javno tužilaštvo na sledeći način:

Raspored radnih prostorija istaknut je na vidno mesto na ulazu u sudsku zgradu, postavljanjem na orijentacionoj tabli u skladu sa čl.87 Sudskog poslovnika. Orijentaciona tabla u skladu sa pomenutim članom sadrži: pregled sudskih prostorija po odeljenjima i službama, brojeve radnih prostorija u kojima se nalaze pojedina odeljenja, veća i službe sa imenima predsednika veća, odnosno sudija pojedinaca, kao i sudskog osoblja koji neposredno postupaju sa strankama.

Na ulazu u svaku radnu prostoriju ističe se natpis sa oznakom odeljenja, veća ili službe kao i imena sudija i sudskog osoblja. Sudnice i prostorije u kojima se održava suđenje su opremljeni grbom i državnom zastavom, na osnovu čl.87 Sudskog poslovnika.

 

verzija za štampu pošalji stranu